Pegasus Mail Nederland

PEGASUS MAIL

Mail importeren Instellen IMAP server onder Microsoft Outlook 2003

Ga in Outlook 2003 onder Extra naar Opties... en klik op het tabblad E-mailinstellingen op Email-accounts...
Selecteer in het volgende venster Een nieuw e-mailaccount toevoegen (zie afbeelding hieronder) en klik op Volgende >Selecteer in het venster Servertype IMAP en klik op Volgende >
Type achter Server voor inkomende e-mail (IMAP): localhost, achter Gebruikersnaam: admin en achter Wachtwoord: adminpwd en klik op Volgende >
Ook in de andere vakken moet iets komen te staan anders kan je niet op Volgende > klikken.En het instellen van de IMAP server is voltooid; klik op Voltooien en op OK.

Onder Alle e-mailmappen is nu de map localhost verschenen (zie afbeelding hieronder); je kunt hier alle berichten naar toe kopiëren.
Ook kan je onder localhost, nieuwe mappen zoals in dit voorbeeld de map Export naar PMail aanmaken en daar alle berichten naar toe kopiëren. Als alle berichten zijn gekopieerd kan de verbinding met de IMAP-server gesloten worden door rechts te klikken op localhost en te kiezen voor localhost sluiten. Outlook kan nu worden afgesloten.Nu moet alleen Pegasus Mail nog ingesteld worden; je kunt hier zien hoe dat moet.